La nostra passió és el producte imprès.

Som una empresa familiar d'impressors, situada a Amposta, dins el Parc Natural del Delta de l'Ebre. Gairebé 20 anys justifiquen la nostra permanència en el mercat i la nostra constant evolució en el nostre parc tecnològic.

Durant aquests anys la nostra activitat principal ha estat la impressió òfset i digital, amb la incorporació de la segona generació, continuem apostant per la impressió ampliant el negoci amb noves seccions de productes publicitaris i tèxtil.

Tot això no és fruit de la inèrcia sinó de la voluntat ferma de donar servei i treball continu; amb uns esforços permanents per aconseguir la millor qualitat en el control dels nostres processos productius ja que disposem de tots els departaments necessaris.

El treball en equip és vital i amb la nostra filosofia de que el client és la nostra raó de ser i perseverar cada dia per realitzar el nostre treball d'excel·lència, honestedat i responsabilitat, donant el millor de nosaltres per garantir que el resultat final sigui òptim.

Garantim el control de qualitat a través de tots els processos de producció, amb mitjans productius propis ens permeten realitzar els lliuraments de les nostres comandes en uns temps mínims.

La posada en marxa es realitza seguint una planificació, supervisant tots i cadascun dels processos i dels compromisos adquirits amb els nostres clients.

Generem confiança i seguretat perquè el client un cop ens ha lliurat els seus treballs pugui dedicar-se a altres projectes ja que sap que està en bones mans.